Solucions constructives en fusta

Infinites solucions pels seus projectes

Descobreixi una infinitat de solucions constructives amb fusta: forjats de fusta, murs amb fusta contralaminada, entramat lleuger i qualsevol sistema de construcció modular amb fusta.

Tots els productes amb els quals treballem estan certificats d’origen i homologats per a la construcció.

Disseny, mecanització, tractament i muntatge

Disposem de maquinària de control numèric per a la mecanització de totes les estructures i cobertes de fusta, màquina de pintar per aplicar tractament fungicida i lasurat en color per bigues de fusta amb grans dimensions i panells.

Ecologia, eficiència energètica i sostenibilitat

Promovem la construcció sostenible. Estudiem la millor opció per als nostres projectes: edificis eficients amb alts nivells d’aïllament. Treballem amb una àmplia gamma de productes respectuosos amb el medi ambient.

Estructures i cobertes de Fusta

Estructures i cobertes de fusta que s’adapten a tot tipus de projectes. Els diferents sistemes constructius amb fusta ofereixen el resultat esperat en tractar tot el projecte des de la seva creació i disseny fins a la fabricació a les nostres instal·lacions, finalitzant amb el muntatge amb equips propis.

Forjats de Fusta

Diferents sistemes constructius de sostres de fusta amb bigues laminades, panell ripa que permeten adaptar-se a tot tipus de projectes.

Entramat lleuger

Els murs d’entramat presenten la constitució d’interior a exterior:

Revestiment interior, pot ser de múltiples materials, habitualment cartró-guix o encadellat de fusta.

Estructura formada per muntants de fusta habitualment a un inter-eix de 600 mm, l’espai entre muntants es col·loca l’aïllant tèrmic. Sobre els muntants es fixa un tauler de OSB, que rigiditza el mur.

La capa exterior es compon d’una làmina impermeable i transpirable, sobre la qual es fixen llistons de ventilació.

El revestiment exterior pot ser amb qualsevol tipus de material que s’adapti a una façana ventilada, els materials més habituals són encadellats de fusta o panells fenòlics.

Fusta contralaminada CLT

La fusta contralaminada està formada per capes alternades de llistons d’avet, encolats al buit amb cola melanina classe E1. Aquesta constitució confereix una gran estabilitat i resistència als panells contralaminats que es fabriquen en grans dimensions i posteriorment es mecanitzen per donar-li la forma definitiva amb les corresponents obertures.
Els panells de fusta contralaminada, actuen com a paret de càrrega, interiorment es pot deixar visibles o revestir-los de cartró-guix. La cara exterior es recobreix d’aïllant tèrmic
i l’acabat exterior correspon a una façana ventilada.

Principals Aplicacions: Aquest sistema constructiu s’adapta a tot de construccions (residencials, educatives, comercials). Destaca per la seva solidesa i elevada resistència al foc. Poden construir-se edificis de diverses plantes.

Construcció Modular

Dissenyem els mòduls per a cada projecte de forma personalitzada segons els requisits marcats pel client.

Realitzem la fabricació i muntatge a les nostres instal·lacions de Balsareny. Finalment, es realitza el transport de tot l’element a la seva ubicació prevista.

Aquest sistema permet minimitzar el temps de muntatge a obra al màxim així com el temps de muntatge global perquè no hi ha els factors com els climàtics que afecten els temps de muntatge.

Aquest sistema permet tenir un producte mòbil i transportable.

Òptim per aquelles construccions on l’accés a l’obra és complicat ja sigui per raons geogràfiques o per raons d’ús que no es permet que estiguin tancades al públic.

Pèrgoles i porxos

Realitzem una àmplia gamma de pèrgoles i porxos de fusta.

Una pèrgola és una estructura de fusta neta, ràpida i confortable que pot tenir una gran varietat d’usos: garatge, espai de descans, etc.

Els porxos d’estiu o d’hivern donaran a la vostra casa un nou espai per realitzar múltiples activitats.

Independents, adossats, de totes mides i estils. Oferim una àmplia gamma de materials com la fusta de Douglas per les estructures de les nostres pèrgoles i porxos. Per al tancament disposem de múltiples opcions des de panells sándwich fins a teules asfàltiques tipus Bardoline per donar un bon acabat.

En funció del seu ús i dimensions estudiem la millor opció per al vostre projecte.

Grans estructures i obres especials

L’àmplia experiència de Tall Fusta en grans projectes amb fusta fan que puguem estudiar la realització d’aquest tipus de projectes tan singulars.

Els nostres tècnics poden realitzar l’estudi de projectes que requereixin un elevat nivell tècnic ja sigui a nivell de càlcul i/o de materials.

Per altra banda, l’àmplia experiència dels nostres equips de muntadors fan que puguin realitzar el muntatge de complexes estructures de fusta amb totes les garanties de qualitat.

La participació de Tall Fusta en el muntatge de la Cúpula de las Arenas de Barcelona i el Metropol-Parasol de Sevilla avalen la nostra experiència en aquest tipus de projectes.