Finestres de coberta i accessoris VELUX

Tall Fusta som distribuïdor oficial de productes VELUX

Des de fa més de 25 anys, treballem amb productes VELUX, una marca danesa líder en finestres de coberta.

VELUX ha confiat en nosaltres per posar a la teva disposició la millor opció de finestra, tant per coberta inclinada com plana, així com un gran nombre d’accessoris. Tot pensat per crear l’espai que imagines a casa teva.

Les finestres VELUX ofereixen molts avantatges: aporten llum natural el teu espai, asseguren una ventilació efectiva, disposen de diferents tipus d’accionament i pots escollir l’acabat que més t’agradi. A més, s’instal·len fàcilment a dormitoris, sales de bany, cuines, sales d’estar, etc.

Nosaltres t’ajudarem a trobar el producte que busques, tant si es tracta d’una opció estàndard com personalitzada.

logo VELUX

Finestres VELUX de coberta inclinada

Finestres VELUX de coberta inclinada

Tenim una gran varietat d’opcions per la teva coberta inclinada, amb l’objectiu de donar més llum i gaudir de millors vistes.

Pots escollir entre finestres d’obertura manual i automàtica, finestres d’obertura giratòria i projectant, finestres balcó o terrassa, finestres 3 en 1, etc.

Finestres VELUX de coberta plana

Finestres VELUX de coberta plana

Disposem de diversos models de finestres de coberta plana, com finestres amb cúpules de vidre corbat o llis, amb cúpules exteriors; finestres amb extracció de fums i calor, etc.

No són simples claraboies, els nostres productes aportaran nous matisos i més confort al teu espai.

Accessoris VELUX d'interior i d'exterior

Accessoris VELUX d'interior i d'exterior

Subministrem i instal·lem els accessoris VELUX més idonis per aportar un toc final a cada zona:

  • Cortines i persianes: cortines d’enfosquiment, cortines prisades i venecianes, cortines amb dissenys especials, estors normals i plegables, etc.
  • Tendals estàndards i d’enfosquiment.
  • Mosquiteres
  • Sistemes VELUX ACTIVE: accionaments automàtics, sensors intel·ligents per controlar la temperatura, humitat, etc.; control a distància, entre d’altres.

Ens adaptem a les teves necessitats

Has trobat el producte que buscaves? Sigui com sigui, contacta amb nosaltres i t’assessorarem. Junts construirem l’espai que somies.

Informació i contacte