La casa del segle XXI

Habitatges eficients, ecològics i sostenibles

En els darrers anys, l’empresa s’ha especialitzat en la construcció sostenible mitjançant la combinació de diferents sistemes constructius i materials que permeten optimitzar cada projecte per tal de respectar el medi ambient. Partint de la fusta com a element principal i centrant-nos en la construcció industrialitzada fem possible els projectes dels nostres client de forma eficient, ecològica i sostenible.

El nostre objectiu és realitzar cases amb un alt nivell de confort.

Gràcies a les pròpies característiques de la fusta juntament amb l’àmplia experiència de Tall Fusta en grans projectes amb fusta.

Habitatges de fusta totalment personalitzats

Combinem diferents solucions constructives amb fusta per la fabricació i muntatge de tot tipus de projectes. En l’actualitat l’empresa s’ha especialitzat en el sistema d’entramat lleuger (murs prefabricats) per la construcció d’habitatges unifamiliars.

Vistes casa unifamiliar Tall Fusta

Cada projecte és únic

Tall Fusta disposa de productes i solucions per a edificis residencials i projectes públics més complexos.

Construïm amb fusta posant a l’abast del client i el seu projecte una diversa gamma de productes i una àmplia experiència i planificació en projectes.

La fusta com a eix principal

La fusta per a la construcció és un material ecològic amb excel·lent estètica, així com les propietats tècniques, incloses solidesa, lleugeresa i precisió dimensional. Tambéuna infinitat de possibilitats estructurals.

Ecologia i sostenibilitat

Per a nosaltres l’ecologia i la sostenibilitat són factors imprescindibles en les construccions del futur. És per això que sempre utilitzem materials sostenibles i ecològics en les nostres construccions.

Avantatges de les cases de fusta

Les característiques de la fusta juntament amb una àmplia experiència de Tall Fusta en grans projectes de construcció, en sorgeixen les construccions més impressionants de fusta.

Ecologia i sostenibilitat

 

Eficiència energètica

Aïllament acústic

Aïllament tèrmic

Estalvi econòmic

Versatilitat arquitectònica