+
+

Més de 75 anys de trajectòria

Comptem amb més de 75 anys d’experiència en el sector de la fusta. Oferim assessorament tècnic, tecnologia i processos productius pioners, per tal d’oferir els millors resultats i la millor opció en cada cas.

Experiència, professionalitat, rigor i tecnologia puntera

Tractem amb responsabilitat i eficiència les demandes dels clients, oferint-los sempre la major qualitat en productes i serveis. L’equip professional de Tall Fusta inclou un departament d’assessorament tècnic i projectes altament qualificat, tant pel que fa en formació com en experiència, capacitat per a realitzar el seguiment complet de tot el procés constructiu.

Assessorament tècnic personalitzat

Un equip format per Enginyers, Arquitectes tècnics i Delineants amb una àmplia experiència. La nostra oficina tècnica assessora al client per aconseguir el disseny òptim per al seu projecte. Realitzem l’estudi dels projectes optimitzant els temps de muntatge, les prestacions tècniques i l’eficiència energètica.

Proposem les solucions més adecuades

Per tal de proporcionar al client una solució constructiva adaptada a les necessitats de cada projecte treballen amb la tecnologia més puntera per a la mecanització de la fusta.

Una llarga experiència

Treballem projecte a projecte, posant la nostra experiència al servei del nostre client, aconseguint que tots els projectes siguin únics i fabricats per tal d’aconseguir els estàndards més alts de qualitat en el termini més curt de temps.

Rigorositat i professionalitat

Som un equip de grans professionals que t’aconsellarem i guiarem en tot moment en la construcció del teu habitatge i/o estructura de fusta.

Maquinària Tall Fusta

Tecnologia puntera

Utilitzem els productes més innovadors del mercat i disposem de maquinària de control numèric d’última generació, t’assessoren en aspectes de sostenibilitat i en construcció prefabricada.

Qualitat i sostenibilitat

Apostem de manera ferma per a la sostenibilitat i l’ecologia. La fusta és un material natural, ecològic i renovable. La fusta, a diferència d’altres materials constructius, és un producte idoni per la construcció. És un material estètic, agradable al tacte, saludable, ecològicament beneficiós i renovable.

Garantim la qualitat i la sostenibilitat de tots els seus productes i serveis.

La fusta utilitzada en les nostres estructures està certificada amb la normativa PEFC, que garantida la utilització de fusta provinent de boscos gestionats de manera sostenible.

Tots els productes amb els quals treballem estan certificats d’origen i homologats per a la construcció.

Solucions constructives i materials per a la construcció en fusta que compleixen amb els requisits del nou codi tècnic de l’edificació (CTE).

Un gran equip de professionals al teu servei

El nostre equip de professionals us acompanyarà de principi a fi en el vostre projecte.

Planell 3D oficina tècnica

Oficina tècnica

Disposem d’un servei d’oficina tècnica per al càlcul d’estructures i cobertes de fusta per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients i oferir en tot moment els millors resultats.

Taller de l'empresa Tall Fusta

Instal·lacions

A les nostres instal·lacions disposem de la maquinària de control numèric d’última generació.

Equip de muntatge treballant en alçada

Equips de muntatge propis

Garantim una alta qualitat en la instal·lació a obra gràcies als nostres equips de muntatge propis.

Sóm membres de: